- Ikke snarlig bryllup for West og Kardashian

(07.11.2012, sist oppdatert 07.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det brygger ikke opp til noe snarlig bryllup for Kanye West og Kim Kardashian, ifølge en nær venn av paret.

Kim Kardashian har tilbakevist ryktene om at hun planlegger noen form for overraskelsesbryllup med sin kjære West. På papiret er hun nemlig fremdeles gift med Kris Humphries, fordi det har tatt tid å få den endelige skilsmissen på plass, skriver US Weekly.

 

- Etter det 72 dager lange ekteskapet med Kris, sa Kim at hun ikke ville forlove seg igjen før alt er skikkelig tatt hånd om. Det er ingen bryllupsplaner, punktum. Hun og Kanye tar tiden til hjelp, og det er sannheten, sier en venn av paret.

 

Det er omkring et år siden det ble kjent at Kardashian og Humphries skulle skille lag. Når papirene er i orden, håper imidlertid Kardashian på både forlovelse og baby, ifølge kilden. Kardashian virker for øvrig fornøyd med livet:

 

- Jeg har mer selvtillit og føler meg visere etter disse årene. Det er som om du finner din plass og bare vet hva du vil, sier 32-åringen til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.258 sec - 1 pageviews