I joggesko for å ære kjæresten

(13.06.2012, sist oppdatert 13.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

I joggesko for å ære kjæresten. Foto: © PRK / PR Photos
Kim Kardashian stolprer vanligvis rundt på skyhøye hæler - selv på basketballkamp. Foto: © PRK / PR Photos
Kim Kardashian er tidligere knapt sett i det offentlige uten skyhøye plattformsko. Nå trekker hun i Nike-sko, designet av kjæresten Kanye West.

Realitystjernen er bare 157 cm høy, og svært klar over det. Men da hun fikk sneket seg til et par av den splitternye modellen Nike Air Yeezy II, la hun ut av føttene sine og Wests på Twitter - under overskriften «hans og hennes».

 

Kanye West står for designutformingen av sneakersmodellen, som selges i begrenset opplag - ifølge People mellom 3.000 og 5.000 par på verdensbasis. Ifølge nettstedet er slike modeller for de innbitte gutta det samme som Christian Louboutin-sko er for kjendiskvinnene.

 

Det var sist helg at Air Yeezy II-modellen ble lagt ut for salg, og i New York var det lang kø av folk utenfor butikken - noen hadde slått seg til der en uke i forkant. Skoene selger for «bare» 245 dollar, i underkant av 1.500 kroner. Men på eBay er de oppe i titusener av dollar.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews