Timberlake vasker sjelden håret

(04.07.2012, sist oppdatert 04.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake (31) sliter med å få kontroll på krøllene sine.

Den amerikanske skuespilleren og artisten, som har naturlig krøllete hår, forteller til Britain‘s Glamour magazine at han sliter med å få kontroll på håret og at han derfor forsøker å unngå hårprodukter.

 

- Håret mitt trenger lite vedlikehold. Jo mer jeg putter i håret, jo verre blir det. Og jeg vasker det sjeldent, da jeg merker at dette skader håret enda mer, sier han til magasinet.

 

31-åringen avslører også at han heller ikke er noe fan av sterke parfymer. Han foretrekker heller «duften etter en dusj». - Du kan gjerne kalle meg gal eller rar, men jeg liker lukten av øl. Jeg synes ikke menn bør overdrive, eller at det skal være mulig å lukte deg før du kommer inn i et rom. Jeg vil ikke lukte som blomster.

 

Når det gjelder hvordan menn skal kle seg, ser 31-åringen opp til ikoner som Frank Sinatra og Elvis Presley.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Timberlake!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews