Timberlake: - Eastwood er min mentor

(28.09.2012, sist oppdatert 28.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

31-årige Justin Timberlake har lagt popkarrieren på hylla til fordel for en skuespillerkarriere.

Og i sin nye karriere har han funnet mye inspirasjon fra en «gammel traver», forteller han i et nytt intervju. For tiden spiller han sammen med legenden Clint Eastwood i filmen «Trouble with the Curve», og han forteller om Clinter‘n:

 

- Det er bare å se på ham, så lærer man masse. Jeg har arbeidet i to tiår, og det er lenge. Men jeg er fortsatt ung sammenlignet med ham, så det var fint å følge med, og bli ledet. Han er utrolig støttende mot alle rundt seg. Det var en flott erfaring.

 

- Clint er og blir en mentor på settet. Vi spilte også en del golf sammen på fritiden, og da ble vi kompiser. Det hjalp veldig på filminnspillingen, sier han til FlicksandBits.com.

 

Her legger han til: - Jeg er ydmyk, det er jeg virkelig. Tenk å få spille med Clint Eastwood. Jeg tilbød meg å hente kaffe til ham, men det gjorde ham utilpass. Han hentet kaffekoppen sin sjøl.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Timberlake!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.223 sec - 1 pageviews