Timberlake: - Blir bra igjen

(07.12.2010, sist oppdatert 07.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake skadet foten på filmsettet til sin nyeste film.

Men skuespilleren ser ikke mørkt på det etter at han skadet en muskel i leggen - og forklarer at foten vil bli god som ny igjen.

 

Popstjernen, som for tiden prøver seg som filmskuespiller og fikk strålende kritikker for innsatsen i «Social Network», spiller for tiden inn scener til den kommende science fiction-filmen «Now».

 

Da Timberlake forstrakk leggmuskelen ble opptakene midlertidig stoppet. Men så skal Timberlake ha insistert på å fortsette - selv om han hadde smerter.

 

Han sier til Entertainment Tonight at han bare har seg selv å takke for at han ble skadet. - Leggmuskelen er ... vel, det er ikke så ille. Det kommer til å gå bra, det er ikke en irreversibel skade. Jeg var på settet da jeg skadet meg og skulle ønske jeg hadde en bedre historie om hva som skjedde; at det var i en Bruce Lee-aktig kampscene at noen sparket til meg. Men beklageligvis har jeg bare meg selv å skylde på.

 

I filmen spiller han mot blant andre Amanda Seyfried.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews