Holdt legningen hemmelig for bandet

(03.10.2012, sist oppdatert 03.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

‘N Sync-artisten Lance Bass holdt sin homofile legning hemmelig fordi han fryktet for bandets karriere, forteller han i et intervju.

Justin Timberlakes tidligere bandkollega i ‘N Sync forteller i et åpenhjertig intervju med Ricki Lake om hvordan han så på legningen sin som en «mørk hemmelighet» gjennom flere år som ungpikehelt i bandet. Men i 2006 kom han ut av skapet som homofil.

 

- Jeg ville heller være i en posisjon der jeg kunne hjelpe andre mennesker, enn å være verdens største superstjerne og late som om jeg var hetero, sier Bass.

 

Bass sier at han har et mye bedre liv nå, enn da han bar på hemmeligheten han var redd kunne ødelegge ‘N Syncs karriere.

 

- Jeg fortalte det ikke til noen da jeg var i ‘N Sync, ikke til en venn, ikke til et familiemedlem eller noen andre. Jeg datet heller ingen menn, jeg var helt aseksuell, forteller Bass videre.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Timberlake!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews