Amanda Seyfried er singel igjen

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Amanda Seyfried er singel igjen. Eiendomsmegleren Justin Huchel har brutt med henne etter en kort og intens datingperiode.

Mamma Mia-stjernen og Huchel skal ha fått for lite tid til å pleie forholdet, melder kilder om bruddet.

 

Ifølge New York Daily News er Justin Huchel en kamerat av Justin Timberlake, som Seyfried spilte mot i filmen «In Time». Det er slik de to skal ha møtt hverandre. Men nå har eiendomsmegleren brutt med filmskuespilleren ettersom han ikke syntes at forholdet utviklet seg fremover.

 

Seyfried har tidligere datet Ryan Phillippe og Dominic Cooper.

 

Men det er slett ikke sikkert at 26 år gamle Seyfried henger med hodet selv om kjærlighetslivet kanskje ikke er helt optimalt for tiden. Nylig uttalte hun:

 

- Selv om jeg synes det er lettere å være i et forhold enn å være singel, så jeg vet jeg ikke om jeg har energi til det for øyeblikket. Før, når et forhold strandet, sa alltid vennene mine at jeg måtte være singel en stund - og at det ville være godt for meg. Da har du bare meldeplikt for moren din, og du får så mye frihet. Jeg innser at det følger et visst press med det å være sammen med noen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews