- Taylor Swift og Bieber sammen

(12.07.2012, sist oppdatert 12.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Taylor Swift og Bieber sammen. Foto: © Kent Miller / PR Photos
Justin Bieber, som har skapt fullt kaos for billettsalget her hjemme, har muligens planer på gang for mer arbeid med Taylor Swift. Foto: © Kent Miller / PR Photos
Ungdomsikonene Taylor Swift (22) og Justin Bieber (18) skal etter sigende være i gang med å jobbe med musikk sammen.

De har tidligere spilt inn en sang der tittel ikke er kjent, ment å bli med på hans nyeste album «Believe». Men duetten «passet ikke inn» på platen, ifølge Bieber-manager Scooter Braun.

 

- Den ble ikke med på «Believe» fordi det er en annen skive de ønsker å jobbe med. Så det stemte ikke på det tidspunktet, sier Braun til MTV News.

 

Dermed blir det mer kjøtt på beina til det Taylor Swift hintet om på Facebook tidligere denne uken - at «ting er i ferd med å skje». Hun skrev:

 

- Jeg skriver til dere fra Nashville, hvor jeg akkurat satt i et stort rom fylt av folk og tok mange beslutninger om mange ting som snart skal skje. Selv om den setningen er vag, tror jeg dere vet hva det innebærer. Ting vil skje.

 

Swifts siste album er 2010-utgivelsen «Speak Now». Tidligere i år bidro hun med to låter - «Safe & Sound» og «Eyes Open» til soundtracket til ungdomsfilmen «The Hunger Games».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.211 sec - 1 pageviews