- Swift førte Gómez og Bieber sammen

(22.11.2012, sist oppdatert 22.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Taylor Swift er visst nok ansvarlig for å ha fått Selena Gómez på andre tanker.

Gómez brøt med Justin Bieber for få uker siden, men i helgen skal de to ha blitt sammen igjen. Det skal ha vært 22 år gamle Taylor Swift som trådte inn som «Klara Klok» og rådet Gómez til å ta Bieber tilbake.

 

Swift og Gómez er ifølge kjendisnettsteder bestevenner, og de ble observert sammen ute på byen i Hollywood på lørdag. Det er her Swift skal ha fått overtalt Gómez til å tenke seg om igjen.

 

En kilde nær venninnene sier til Radaronline: - Da Selena var ute med Taylor, var hun allerede stresset på grunn av Justin. Taylor minnet henne på hvor utrolig glad Justin er i henne, og overtalte henne til å prøve igjen.

 

- Problemene mellom dem handler om at Justin sender tekstmeldinger til andre jenter. Selena synes dette er pinlig og at det får henne til å se teit ut. Hun sliter også med å takle all oppmerksomheten de får.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews