- Lett å la seg fange av berømmelsen

(17.06.2011, sist oppdatert 17.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Selena Gómez (18) er høyprofilert som Justin Biebers kjæreste, men sier at det er lett å la seg fange av berømmelsen.

- Dette er en veldig overfladisk jobb. Jeg sitter i en stol i to timer og får fikset hår og makeup for så å snakke om meg selv i intervjuer. Det er en svært forfengelig ting å gjøre. Og jeg blir fanget av det noen ganger, sier hun i en kommende spesialutgave av E! Entertainment.

 

- Jeg har aldri egentlig sagt at jeg ønsker å være en rollemodell. Men da det skjedde så var jeg så klar for det. Jeg er menneskelig, jeg er ikke perfekt. Jeg gjør feil hele tiden, men jeg tror min jobb er å holde de feilene for meg selv, noe som er helt greit for meg, og bare prøve å gjøre mitt beste for barna, sier Selena.

 

Og fansen lot seg villig begeistre da barnestjernen dukket opp på scenen bare dager etter at hun måtte legges inn på sykehus fordi hun var utmattet og hadde spist for lite.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews