Kvinne står på sitt: - Bieber er barnefaren

(08.11.2011, sist oppdatert 08.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

I et tårevått intervju med Mariah Yeater insisterer hun på at popidolet Justin Bieber er faren til hennes barn. Popstjernen selv skal angivelig ønske å ta en DNA-test for å bevise at dette ikke medfører riktighet.

Den 20 år gamle kvinnen har gjort sitt første TV-intervju og er flere ganger nær ved å begynne å gråte når hun grilles av intervjueren, skriver The Sun. Hun hevder popidolet Justin Bieber (17) er faren til hennes nå fire måneder gamle sønn, Tristyn - et resultat av at hun tilbrakte noen heftige sekunder på et bad med den canadiske popstjernen. Videre påstår Yeater at det intime møtet fant sted i Staples Center i Los Angeles etter en konsert i 2010. Ifølge hennes versjon skal det også ha vært den da 16 år gamle Bieber som tok initiativet til at de skulle låse seg inn på do.

 

Yeater sier: - Det vil fremgå i retten at mine påstander er sanne.

 

Justin Bieber tok to priser med seg hjem etter MTV Europe Music Awards natt til søndag, i Belfast. Etter showet hang han sammen med kjæresten Selena Gómez, og de så ikke ut til å ha nevneverdige kvaler etter påstandene fra Yeater. Også livvaktene til popstjernen har støttet opp om hans versjon, og mener de hadde full oversikt over sangerens bevegelser denne datoen. Han skal også ha vært omgitt av venner og familie, noe som gjør det hele mer usannsynlig, hevdes det.

 

- Ikke bare vil Bieber ta en DNA-test for å bevise at han ikke er faren. Han vil mest sannsynlig svare Yeater med et søksmål mot henne, sier en kilde til E! News.

 

Yeaters sak skal behandles i retten 15. desember. Hun tar med seg vaklende troverdighet i retten. Politiet ble koblet inn etter en krangel mellom henne og ekskjæresten i 2010 - der hun angivelig skal ha vært voldelig. Også bilder av henne i lettkledd positur har lekket ut.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews