Justins tur til å ta med Selena

(07.10.2011, sist oppdatert 07.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Selena Gómez er med kjæresten Justin Bieber når han er på turné i Sør-Amerika denne uken. Og tenåringsparet sparer ikke på overnattingsutgiftene.

De har slått seg til i en luksuriøst penthousesuite på Copacabana Palace i Rio de Janeiro til 17.000 kroner natten, med to baderom i marmor, stor egen terrasse med flott utsikt - og en kjempeseng, ifølge Hollywoodlife.com. Forrige kjendisgjest som residerte i suiten var Stevie Wonder for bare noen dager siden.

 

Bieber (17) gjør en serie konserter i Sør-Amerika og inviterte med sin to år eldre kjæreste - som har noen fridager før hun selv tar fatt på sin egen turné som fortsetter i Canada i midten av neste uke.

 

Da Selena Gómez turnerte i USA, var Justin Bieber stadig på besøkt hos henne. Ifølge nettstedet har de to knapt vært fra hverandre lenger enn en uke de siste månedene - til tross for at de er to av de travleste, unge stjernene.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews