Justin Bieber som Marius i «Les Misérables»?

(06.10.2011, sist oppdatert 06.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den verdenskjente «Les Misérables»-produsenten Cameron Mackintosh ønsker å tilby Justin Bieber en rolle i musikalen når den snart skal settes opp i Toronto.

- Jeg ville elske å høre Justin Bieber synge «Empty Chairs at Empty Tables». Spre budskapet om at han er mer enn velkommen i oppsetningen, sier Mackintosh til avisen Toronto Star.

 

Han ønsker seg nemlig en helcanadisk oppsetning, og unge Bieber er født i Ontario, Canada. Det blir også en ny utgave av «Les Misérables», i anledning av at musikalen - basert på Victor Hugos klassikerroman - kan feire sine første 25 år.

 

- Jeg ble inspirert til å lage en ny versjon da jeg innså at forestillingen ble 25 år. For min egen sjelefred måtte jeg prøve å friske den opp, sier Mackintosh.

 

Cameron Mackintosh (64) har vært med hele veien. I fjor fikk han Nick Jonas fra Jonas Brothers til å spille Marius i tre uker i London-versjonen av forestillingen på West End. Jonas-broren var for øvrig i 2003 med i Broadway-versjonen i New York i rollen som lille Gavroche.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews