Justin Bieber liker ikke beverparodi

(24.02.2012, sist oppdatert 24.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Produsentene av mobiltelefonspillet «Joustin‘ Beaver» har fått et truende brev fra selveste Justin Bieber.

17-åringen har pusset advokatene sine på spillprodusenten RC3, som har laget iTunes-appen der det er flust med fiffige ordspill.

 

I spillet flyter en umiskjennelig Bieber-lik bever - komplett med store fortenner og den karakteristiske frisyren - nedover en elv. Han er på verdensturné for å møte så mange fans han kan og signere «otter-graphs», mens han slåss mot «phot-hogs».

 

Spillet er over hvis en av «phot-hog»-ene kommer seg forbi Joustin‘ Beaver og klarer å få tatt et skandaløst bilde til forsiden sin.

 

TMZ har kopi av brevet, der advokatene blant annet skriver at «appen portretterer en beverkarakter basert på vår klient». De krever appen fjernet fra iTunes så vel som inntekter fra salget hittil.

 

Men produsenten svarer på sin side at siden det er snakk om en parodi, er «Joustin‘ Beaver» beskyttet av den amerikanske grunnlovens ytringsfrihetsbestemmelser.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews