Justin Bieber laget drømmedag for seksåring

(15.02.2012, sist oppdatert 15.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kreftsyke lille Avalanna Routh (6), som har kjempet mot dødelig hjernekreft siden hun var nyfødt, fikk en drømmedag med Justin Bieber.

Jentas familie hadde startet en kampanje på sosiale medier for å formidle datterens drøm - å møte tenåringsidolet. Bieber fikk høre om det via sin manager, og tidligere denne uken ble Avalanna og hele familien hennes fløyet til New York på en helt spesiell valentinsfeiring, skriver Daily Mail.

 

Han tilbrakte dagen sammen med veslejenta. De spilte spill, spiste rosa og røde muffins og skrev autografer til hverandre, før de laget et liksombryllup. Da Avalanna ble spurt om hvor lenge hun har vært forelsket i Justin, svarte hun «syv år, nei 80 år».

 

Justin Bieber (17) skrev på Twitter: «Dette var noe av det beste jeg har gjort, hun var fantastisk. Føler meg svært inspirert nå».

 

Avalannas mor sier at møtet var drømmen som ble virkelighet for datteren.

 

- Det var vidunderlig, enda et artig øyeblikk, sier Aileen Routh, som forteller at datteren mot alle odds fremdeles lever. Hun har vært gjennom både stråling og cellegift og har kjempet mot kreften i fem og et halvt år.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews