Justin Bieber: - Jeg er gal

(05.01.2011, sist oppdatert 05.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Justin Bieber sier i et intervju at det å være en atypisk tenåring er mye vanskeligere enn det kan se ut som.

- Jeg er gal, helt forrykt. Det er måten hjernen min jobber på. Jeg er ikke normal. Jeg tenker annerledes, hjernen min jobber alltid på full fart. Jeg er bare ... gal. Men det tror jeg de beste musikerne antagelig er, sier han i et stort intervju med Vanity Fair.

 

16 år gamle Bieber sier at det er vanskelig å finne balansen. En vanlig ungdom kan gå hjem dersom han blir syk, det kan ikke han.

 

- Alt er viktig. Men min egen mentale helse er viktig også. Selv når jeg er sint, må jeg klistre et smil på ansiktet og late som. Jeg gjør det ikke ofte, jeg er meg selv. Men jeg vet at jeg må gi opp mye av meg selv og mitt privatliv, sier han.

 

Den unge popstjernen, som har gått rett til topps på få år, har fri en til tre dager i uken, forteller han videre. Men da sliter han med søvnløshet.

 

- Jeg ligger og vrir meg hele natten og tenker. Jeg tenker på alt jeg ikke fikk tid til å gjøre i løpet av dagen, som familie og Gud og ting som burde være viktige, men som du ikke rekker å tenke på, fordi du bare fanges opp av alt mulig annet i løpet av dagen.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 4.676 sec - 1 pageviews