- Han er ikke bare som en lillebror

(23.03.2011, sist oppdatert 23.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Åpenhjertige Ellen DeGeneres snakker ut om det meste på sitt eget talkshow, og liker dårlig at stjernegjestene hennes skrøner for henne.

Tidligere denne uken konfronterte hun derfor Selena Gómez (18), som på ny var gjest, om hvordan Selena tidligere hadde hevdet at Justin Bieber (17) «var som en lillebror» for henne. Blant annet dukket de opp som et par på Vanity Fairs Oscar-fest, noe DeGeneres hevdet fikk henne til å se dum ut.

 

- Han er ikke som lillebroren din, hva? Nei, det er han ikke. Han er en fantastisk fyr. Du kan ikke holde dette skjult for alltid, sa frittalende Ellen, mens Selena slet med hva hun skulle svare.

 

For den unge Disney-stjernen har holdt bemerkelsesverdig stille om sitt angivelig nære forhold til den ett år yngre Bieber.

 

- Jeg løy ikke til deg. Det vil jeg ha sagt, svarte Selena Gómez, men så lett slapp hun ikke unna - for Ellen DeGeneres påpekte da at selv om hun ikke direkte løy, så var det ikke særlig lurt å si at hun anså ham som en lillebror.

 

- En lillebror er ikke en du vil date. Det ville være galt og underlig på så mange måter, sa DeGeneres. Før hun overrakte Selena Gómez en pute påtrykt bildet av Justin Bieber - så den unge sangstjernen ikke skulle savne ham så mye når hun nå legger ut på turné.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews