Feirer med bestemors ostekake

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

I avdelingen for Justin Bieber-nyheter kan vi meddele at verdens mest populære tenåringsidol vil feire 17-årsdagen med besteforeldrene.

- Jeg håper de vil komme ut hit så jeg får tilbrakt litt tid med dem. Bestemoren min lager verdens beste ostekake - ostekake med kirsebær, sier Bieber i et intervju med Entertainment Tonight.

 

Justin Bieber feirer fødselsdag 1. mars, og har noen få dager fri før han sparker i gang sin verdensturné 4. mars i Storbritannia, der han gjør en rekke konserter. Han drar videre til kontinentet, inklusive Danmark, gjør en konsert i Senegal - før turneen fortsetter til Australia og Filippinene.

 

- Jeg er spent på hva fansen i utlandet vil synes, sier Bieber.

 

Som oppvarmer tar han med seg Willow Smith (10), som har hatt suksess med låten «Whip My Hair».

 

- Det blir spennende å se hva hun kan bidra med. Hun er veldig spent selv, og har sagt til meg at hun nesten ikke klarer å vente. Og hun er bedårende, så jeg kan knapt vente selv, sier unge Justin.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews