Farskapssaken mot Bieber droppes

(17.11.2011, sist oppdatert 17.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kvinnen, som hevdet at Justin Bieber er far til hennes barn, dropper farskapssaken.

Mariah Yeater insisterte på at popidolet Justin Bieber er faren til hennes barn. Hun hevdet hun hadde en kort affære med popidolet etter en konsert i Los Angeles i fjor. Bieber har hele tiden stått fast på at kvinnen farer med løgn - og ville også gjerne ta en DNA-test for å bevise at han ikke er faren til den fire måneder gamle babyen.

 

Kvinnen skaffet seg to advokater som mente de hadde beviser som burde prøves i retten, men ifølge kjendisnettstedet TMZ har de ikke lenger jobben med å representere Yeater.

 

Saken trekkes visst nok tilbake i kjølvannet av at Biebers advokat, Howard Weitzman, truet med motsøksmål mot Yeater og advokatene hennes for fabrikkering av falske historier, melder TMZ. I et intervju tidligere denne måneden, uttalte Bieber:

 

- Jeg vil bare si at ingen av disse påstandene er sanne. Jeg vet at jeg vil være målskive for mye, men jeg nekter å være et offer. Det er vanvittig. Hver kveld etter en konsert går jeg rett fra scenen til en ventende bil, så det er sykt at noen mennesker vil lage slike falske historier. Men bare for å ha det sagt: Ingenting av dette stemmer.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews