Biebers paparazzi kan straffes etter ny lov

(18.07.2012, sist oppdatert 18.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Paparazzien som ledet an biljakten på Justin Bieber for halvannen uke siden, risikerer å bli den første som dømmes etter en ny californisk lov.

Tidligere denne måneden ble Justin Bieber stoppet av politiet på grunn av råkjøring utenfor Los Angeles. Grunnen til at det gikk så fort unna i svingene, skal ha vært at superstjernen prøvde å riste av seg flere biler med sultne paparazzier.

 

Paparazzien som ledet an jakten, kan bli den første som dømmes for brudd på en ny anti-paparazzi-lov, ifølge TMZ. Loven forbyr fotografer å sette folk i fare mens de prøver å fotografere eller filme.

 

Hvis fotografen siktes og dømmes etter den nye loven, risikerer han eller hun ett års fengsel. I tillegg kan paparazzien vente seg reaksjoner for hensynsløs kjøring.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews