- Bieber vil vinne Gómez tilbake

(12.11.2012, sist oppdatert 12.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kilder nær den 18 år gamle popartisten Justin Bieber forteller at han gjerne vil ha tilbake eksdama, Selena Gómez.

Nylig ble det slutt mellom artistene, og det skal ha vært Bieber som ble dumpet av 20-årige Gómez. Angivelig er det problemer med tillit som ligger bak bruddet, melder TMZ.

 

Men nå melder kjendisnettstedet at canadieren gjør alt han kan for å vinne skjønnheten tilbake. En kilde nær ham hevder bruddet bare er midlertidig, og at dette har skjedd en rekke ganger før.

 

Kilden avviser at den populære popsangeren skal ha innledet en romanse til den 19-årige modellen Barbara Palvin. Dette til tross for at han ble med henne på en date for å se «Løvenes konge» på Broadway forrige uke.

 

Om bakgrunnen for bruddet, sier en annen kilde: - De er så mye fra hverandre at det blir komplisert. Selena har problemer med å stole på ham. Det er ikke lett, og forholdet tok slutt.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews