Bieber vil fronte antihetskampanje

(18.10.2010, sist oppdatert 18.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Å bli skjelt ut av en 12 år gammel gutt og kalt «soper» gjorde sterkt inntrykk på Justin Bieber.

Den 16 år gamle popstjernen var med og spilte laserspill i helgen i Canada da en av de andre deltakerne hele tiden siktet på ham. Da 12-åringen til slutt presset ham opp i et hjørne og fortsatte å «skyte» på ham med laserpistolen, fikk Bieber nok - og sa ifra.

 

Da svarte den yngre gutten «og hva skal du gjøre med det, din soper», og strakk ut hånden mot popidolet. Justin Bieber skal ha skjøvet guttungens hånd vekk og gått. Noen timer senere anmeldte 12-åringens far Bieber for overfall, opplyste Royal Canadian Mounted Police.

 

Selv om Justin Bieber ifølge TMZ nå er renvasket av politiet, har hendelsen vært til ettertanke for ungdomsidolet. Han skal ha sagt til venner at han ikke ante hvor sårende slike kommentarer kunne være, og ønsker nå å stille opp mot mobbing og homohets selv om han er streit.

 

I USA har en rekke tenåringer tatt livet av seg selv den siste tiden etter å ha blitt hetset, og det pågår nå en kampanje på YouTube kalt ?.

 

Ifølge TMZ ønsker nå Justin Bieber å gå ut offentlig for å gi sin støtte, angivelig til uken, til tross for at hans rådgivere egentlig ville dysse ned hele laserspillhendelsen.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews