Bieber tar det rolig etter hjernerystelsen

(01.06.2012, sist oppdatert 01.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bieber tar det rolig etter hjernerystelsen. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Justin Bieber spøker og har det bra. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Popstjernen Justin Bieber, som nylig skapte kaos i Oslos gater, tar det rolig etter at han pådro seg hjernerystelse i Paris.

18-åringen klarte å gå inn i en glassvegg backstage under sin konsert i Paris torsdag 31. mai. Da kom han rett fra Norge der hans besøk og konsert på operataket i Bjørvika skapte hysteriske tilstander.

 

I Paris klarte han å gjennomføre konserten sin, men besvimte så i garderoben etterpå.

 

Leger sier til TMZ at han har pådratt seg hjernerystelse, men at han ellers har det fint. Selv har stjernen tvitret følgende: «Jeg har akkurat dunket hodet og trengte litt vann. Alt er bra. Jeg er canadisk. Vi er tøffe. LOL. Alt er bra. Men må ta det med ro resten av natten. Kommer tilbake med mer i morgen, folkens. Takk».

 

Nyheten om hoderystelsen nådde fansen før moren fikk nyss om det. Han skriver også: «Tenk at dere visste det, også før mamma fikk vite det. Det er imponerende. Jeg har fantastiske fans. Veldig takknemlig for kjærligheten fra dere».

 

Justin Bieber gikk også på en glassdør i mai 2010, og da ble uhellet filmet. Men popstjernen hadde selvironi på egne vegne, og har ofte spøkt om hendelsen siden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews