Bieber lærer å flørte

(19.11.2010, sist oppdatert 19.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det 16 år gamle popidolet Justin Bieber har en egen rådgiver som trener ham i å flørte med jentene og gjøre inntrykk på publikum.

- Ryan viser ham hvordan han skal gå, snakke, flørte og til og med hvordan han skal ha på seg hatten for å tiltrekke seg så mange jenter som mulig, sier en kilde til nettstedet Lifeandstyle.com.

 

Justin, som jevnlig blir omsvermet av hylende fans når han viser seg offentlig, har tidligere innrømmet at han ikke forstår hvorfor han er så populær - og sier han ikke ser på seg selv som «kul».

 

- Jeg er jo egentlig ikke så spesiell, og det mener jeg. Hva er det som er så kult ved at folk går av skaftet? Disse jentene griner, og jeg kan nesten ikke tro det. Det er jo smigrende at de gråter, men ærlig talt, for meg er det bare helt vilt!

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews