Bieber har flyskrekk

(29.10.2012, sist oppdatert 29.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den 18-år gamle popkometen Justin Bieber forteller at han får panikkanfall om bord i fly.

Den superpopulære popartisten har sikret seg en solid plassering på pophimmelen. Men når det kommer til den virkelige himmelen, er han ikke like glad i å bevege seg oppunder skyene.

 

Han sier: - Det begynte med en motvilje mot å gå om bord i et fly. Det skremte meg mer og mer. Når jeg får angst, hopper hjertet over et slag før det raser av gårde. Det føles som om det skal eksplodere.

 

Han sier videre ifølge Daily Mail: - Og dersom det er en rar lyd, blir jeg veldig oppmerksom på det. Folk sier det er større mulighet for å rammes av en bilulykke enn en flyulykke, men de flyr kanskje en gang i året. Jeg flyr hele tiden. Hver gang tenker jeg: «Jeg har ikke kontroll. Dersom flyet krasjer, da er jeg død». Jeg føler at jeg risikerer livet hver gang.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews