Bieber-fansen blokkerte telefonlinjene

(25.04.2012, sist oppdatert 25.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Telefonlinjene på London-hotellet der Justin Bieber bor når han skal lansere albumet «Believe», er blokkert - av ville fans.

Tenåringer som prøver å få kontakt med sitt store idol har prøvd å komme gjennom på tråden til suiten hans på Royal Garden Hotel. Mer enn 2.000 innkommende samtaler skal ifølge The Sun ha strømmet inn.

 

Fansen har utgitt seg for å være venner, slektninger - og en prøvde til og med å hevde at hun var Biebers personlige stripper.

 

- Fanbasen til Justin er ustoppelig. De vil gjøre alt for å komme nær ham, sier en kilde til avisen.

 

- Telefonene på hotellet har ringt kontinuerlig siden han ankom. Betjeningen visste at det ville bli oppstyr, men ikke til de grader.

 

Nå hjalp det heller ikke så mye at Justin Bieber gjorde sitt beste for å hisse opp sin trofaste fanskare heller: Han skal ha løftet opp skjorten og vist frem magemusklene før han stakk av for å ta seg en snack på McDonalds.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews