Bieber får Swift til bords

(16.11.2012, sist oppdatert 16.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Bieber vil få Taylor Swift som borddame under American Music Awards søndag.

De to unge artistene dominerer stort på popscenen, og nå som det er slutt mellom Justin Bieber og Selena Gómez fant arrangørene ut at Swift egner seg perfekt som Biebers borddame.

 

Swift sies å være en av Bieber- og Gómez‘ beste venner, noe som gjør det ganske ufarlig å plassere henne sammen med hjerteknuseren, melder E! News.

 

En kilde sier: - Selena har hatt det så tungt i så mange runder. Det har vært så vanskelig å se henne så nedfor. Hun har felt så mange tårer over dette forholdet. Hun har forsøkt å gjøre det slutt så mange ganger, men de har alltid endt opp sammen.

 

Kilden legger til: - Vi forventer at Justin vil forsøke å vinne henne tilbake. Men det kommer i alle fall ikke til å skje på søndag.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews