Bieber dyttet i bakken

(24.06.2011, sist oppdatert 24.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Justin Bieber ble lettere skadet da en mann hoppet over barrierene mens han skrev autografer i New York.

Sangeren var i full gang med autografskriving da en mann hoppet fram og dyttet ham i bakken. Justins sikkerhetsteam fikk raskt kontroll over situasjonen. Mannen som hoppet på Bieber skal være rundt 40 år og ifølge magasinet OK er han nå i politiets varetekt.

 

Bieber møtte fansen utenfor butikken Macy‘s hvor han lanserte en parfyme. Skadene han pådro seg beskrives som overfladiske av lokale nyhetskilder.

 

Et øyevitne beskriver hendelsen slik, ifølge magasinet OK:

 

- Da han ble angrepet kom sikkerhetsvakten til og fikk fatt i personen. Bieber gikk da inn i butikken og så veldig oppskaket ut mens han holdt seg til armen. Da han kom inn ble han tatt vare på av faren, sikkerhetsvakten og manageren.

 

Det er ulike versjoner av hendelsen ute på de amerikanske nettavisene. Noen nettsider skriver at det var en fan som gikk amok, mens TMZ mener det var en sikkerhetsvakt som kom hoppende fordi han ville hjelpe stjernen da folkemengden ble for nærgående.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews