Bieber: - Jeg føler meg ofte overveldet

(03.12.2012, sist oppdatert 03.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Bieber (18) innrømmer at musikkbransjen har enkelte krevende sider og at han ofte føler seg overveldet.

Bieber, som den senere tid har fått mye spalteplass for bruddet og gjenforeningen med Selena Gómez, mener musikkbransjen noen ganger overvelder ham. Da er moren, Pattie Mallette, god å ha. Hun oppfostret ham alene etter å ha fått ham som 18-åring.

 

Han sier ifølge MTV: - Når alle konstant sier at de elsker deg, og at du er fantastisk, kan man begynne å tro det. Når jeg føler at musikkbransjen blir litt i meste laget, og jeg føler meg overveldet, tenker jeg på mamma. Hun hjelper meg til å være sterk og sier «Hold ut».

 

Men selv om mor er god å ha, så holder han henne unna managerrollen. Han forklarer det slik:

 

- Mange ganger når foreldrene trår inn som manager, går det dårlig. Det blir for mye og du kan begynne å mislike dem fordi de forsøker å styre musikkarrieren din. Tenk om du er uenig med dem? Da blir det krangel og det er ikke bra. Jeg har moren min, og jeg har en manager. Jeg tror det er bra å skille og la mamma bare være mamma.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews