Tyst om Tiger

(04.08.2010, sist oppdatert 04.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Rachel Uchitel skulle være med i «Celebrity Rehab», ringte advokatene til Tiger Woods henne.

Ifølge TMZ skal advokatene ha gjort det for å sikre seg at hun ikke brøt avtalen om aldri å snakke om ham offentlig - noe hun skal ha fått ti millioner dollar, nær 60 millioner kroner, for å gå med på.

 

Uchitel, som var den av Tiger Woods? elskerinner som startet avsløringene om golfstjernen, holdt avtalen. For ifølge TMZs kilder i «Celebrity Rehab», som kommer i sin fjerde sesong med sendestart i oktober, har hun foreløpig ikke ytret navnet hans en eneste gang.

 

Innspillingen varer i 21 dager, og andre kjendiser som må avvennes er Eric Roberts, bror til Julia Roberts, Janice Dickinson og Jeremy London.

 

Rachel Uchitel - som har vært nattklubbvertinne, partyplanlegger og VIP-ansvarlig i Las Vegas - skal også ha vært aktuell for neste runde av Donald Trumps «The Celebrity Apprentice», skrev E! Online for noen uker siden.

(©NTB)

 


Les alt om Julia Roberts og Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews