To onde dronninger

(04.02.2011, sist oppdatert 04.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå vil Julia Roberts og Charlize Theron kappes om hvem som gjør den beste - og ondeste - dronningen.

Det er nemlig hele to «Snehvit»-filmer på gang. Theron (35) er allerede på plass i Universal-filmen «Snow White and the Huntsman».

 

Men nå skal også produksjonsselskapet Relativity Media i gang med sin vri på eventyret, i 3D-utgaven «The Brothers Grimm: Snow White» med Tarsem Singh («The Cell», «Immortals») som regissør. Og der skal man nå være i ferd med å snelle inn Julia Roberts (43).

 

Det skal være Singh som ønsker Roberts i rollen - og nå skal hun ifølge New York Magazine omsider være i samtaler.

 

Begge filmene skal ha premiere i løpet av 2012, og nå diskuteres det hvem av de to Oscar-vinnende skuespillerne som vil bli den ondeste stemoren til Snehvit.

 

Ingen av dem har spilt ond særlig ofte. Men Charlize Therons sterke fremstilling av seriemordersken Aileen Wuornos i «Monster» gjør at filmskribentene levner henne størst sjanse til å gjøre den ondeste dronningen som maser på speilet på veggen om hvem som er vakrest i landet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Julia Roberts!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews