Streep og Roberts sammen foran kamera

(16.02.2012, sist oppdatert 16.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Meryl Streep og Julia Roberts skal spille henholdsvis mor og datter i en filmatisering av Tracy Letts Tony-belønnede stykke, «August: Osage County «.

Streep skal spille en pillemisbrukende matriark som får døtrene hjem for et familieoppgjør når faren har gått bort.

 

John Wells, som blant annet har stått bak TV-serien «Akutten», skal regissere den svarte komedien, melder Hollywood Reporter.

 

Hovedrollen blir Meryl Streep til del, mens Julia Roberts altså er klar for den andre store rollen, som en av hennes døtre. Filminnspillingen skal i gang til høsten, og i et intervju om hvordan det blir å spille mot Streep, sier Roberts:

 

- Etter å ha sett Meryl Streeps hypnotiserende portrett av Margaret Thatcher i «The Iron Lady», er jeg om mulig enda stoltere og gladere for å få lov til å jobbe med henne.

 

Regissør Wells sier på sin side: - Jeg er svært glad og føler meg veldig privilegert som skal få regissere både Meryl og Julia når dette bemerkelsesverdige stykket, skrevet av Tracy Letts, skal bli film. Meryls ekstraordinære liste over jobbprestasjoner gjorde henne til det klare valget som Violet. Julia på sin side glir med en slik naturlighet inn i en hver rolle hun blir tildelt, hun er en uredd skuespiller. Jeg er sikker på at dette første samarbeidet mellom Meryl og Julia vil resultere i en både spennende og gripende film.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews