Roberts? film skaper mote

(24.06.2010, sist oppdatert 24.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Julia Roberts «Eat, Pray, Love»-film inspirerer til motetrender blant annet innenfor møbler og smykker.

Det vil komme en rekke møbler og smykker som er inspirert av Julia Roberts nye film når denne blir lansert i august.

 

I filmen gjenskaper Roberts forfatteren Elizabeth Gilberts kulturelle reiser til India, Italia og Bali, og produsentene av filmen skal ha gitt flere selskaper rett til å koble nye produkter opp mot filmen.

 

Den amerikanske kjeden Cost Plus vil tilby eksklusive møbler, som er direkte kopier av noen møbler som er med i filmen. Og smykkeprodusenten Dogeared vil tilby «Eat, Pray, Love»-armbånd og smykker som er svært inspirert av filmen. Det vil også komme en parfyme fra Fresh, T-skjorter fra Signorelli og endatil en «Eat, Pray, Love»-te.

 

Og rosinen i pølsa er kanskje dette: Sjefer i et reiseselskap vil lage pakkereiser med temaet «Eat, Pray, Love», og her blir det muligheter til å boltre seg i kulinariske retter i Italia, meditere i India - og forelske seg i Bali, dersom vi skal tro magasinet Star.

(©NTB)

 


Les alt om Julia Roberts!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews