Roberts: - Mannen min holder meg ung

(22.03.2012, sist oppdatert 22.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Julia Roberts mener at å være lykkelig forelsket er rene ungdomskilden.

Skuespilleren, som har tre barn (tvillinger på 7, og Hazel på 4,5) med ektemannen Danny Moder, gir familien æren for at hun holder seg så godt.

 

Hun sier: - Du må prøve å se presentabel ut, ikke sant? For meg handler det kun om å være glad og tilfreds, samt kjærligheten fra en god mann. Jeg tror det hjelper. Jeg har fått min drømmeprins, jeg er fornøyd.

 

Hun sier videre i intervjuet: - Jeg ser meg bare i speilet på morgenen når jeg pusser tenna. Jeg bruker faktisk ikke så mye tid på det. Jeg mener, alle med unger vet at det ikke finnes noe særlig med tid til slikt.

 

Roberts (44) innrømmer også at hun finner det underlig at folk bruker så mye tid på utseendet. Hun sier til britiske OK! - Det er ganske utrolig. Jeg tror det må være utmattende, men noen har kanskje mer tid å bruke på slikt, enn hva jeg ville vært interessert i.

(©NTB)

 


Les alt om Julia Roberts!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews