Rooney Mara på kjoletoppen

(28.02.2012, sist oppdatert 28.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selv om det ikke vanket noen Oscar til Rooney Mara, topper hun angivelig de fleste «best kledde»-listene etter gallashowet.

Mara, som var nominert som beste kvinnelige skuespiller for innsatsen i «The Girl with the Dragon Tattoo», hadde valgt en hvit blondekjole fra Givenchy til å tråkke ned den røde løperen.

 

Det gjorde hun rett i. Blant dem som hyller den gotiske looken til den bleke, svarthårete Mara er MTVs moteekspert Mary H.K. Choi.

 

- Hvitt var en stor trend på den røde løperen denne kvelden, og denne strenge, arkitektoniske Givenchy-kjolen så nærmest surrealistisk ut mot den nesten skinnende, hvite huden hennes. Jeg er en stor fan, sier Choi.

 

Snart går Rooney Mara i gang med å filme krimdramaet «The Bitter Pill» mot Channing Tatum og Jude Law. Handlingen tar utgangspunkt i en kvinne som bruker reseptbelagt medisin for å håndtere engstelsen hun føler når mannen snart slipper ut av fengsel.

(©NTB)

 


Les alt om Jude Law!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews