«Sherlock Holmes 3» på trappene

(24.10.2011, sist oppdatert 24.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Oppfølgeren til suksessfilmen «Sherlock Holmes» (2009) har ikke fått premiere. Men allerede nå er en tredje film på tegnebrettet.

Filmselskapet avslører at de også har en tredje film om Sherlock Holmes i ermet.

 

Manusforfatteren Drew Pearce er hyret inn for å skrive fortsettelsen. Avtalen er ikke undertegnet, men det ligger i kortene at avtalen inngås om kort tid, melder filmnettstedet Deadline.

 

Den andre filmen i serien, «Sherlock Holmes: A Game Of Shadows», får norsk premiere 25. desember. I likhet med film nummer én stiller Robert Downey Jr. Og Jude Law i rollene som Sherlock Holmes og hans tro tjener, Dr. Watson.

 

Også denne filmen er det Guy Ritchie som holder sin regihånd over. Svenske Noomi Rapace spiller spåkvinne i fortellingen der Holmes tar seg av sin erkefiende professor James Moriarty.

(©NTB)

 


Les alt om Jude Law!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews