- Vennene bekymret for Aguilera

(03.03.2011, sist oppdatert 03.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

- Hun er ikke ærlig med seg selv, sier en venn av sangeren Christina Aguilera - som nylig måtte tilbringe ei natt i fyllearresten etter å ha vært overstadig beruset.

Aguilera var passasjer i kjæresten Matthew Rutlers bil, da den ble stanset av en politipatrulje vest i Hollywood. Hun ble brakt til en politistasjon i nærheten og først løslatt flere timer senere, sa politiets talsmann Steve Whitmore tirsdag.

 

Aguilera skilte seg fra produsentmannen Jordan Bratman i oktober, og venner av stjernen påstår nå at det er manglende bearbeidelse av bruddet som fører til den harde festingen.

 

- Hun er ikke ærlig mot seg selv, sier en angivelig venn til kjendismagasinet People. Kilden legger til: - Hun sier hun er en sterk og uavhengig kvinne som har det bra, men hun vil ikke lene seg tilbake og innse at å komme seg videre etter en skilsmisse er tøft. Hun tror kanskje at hun har ting på plass og er klar til å gå videre, men hun trenger litt mer tid.

 

Aguilera fikk seg kjapt ny kjæreste etter bruddet; unge Matthew Rutler (25). Siden har den 30 år gamle sangeren stadig høstet negativ oppmerksomhet. I januar kom det meldinger om at artisten ble alkoholforgiftet i Jeremy Renners 40-årsfeiring. Og i februar mente mange hun så vidt kom seg gjennom et vers av nasjonalsangen da hun opptrådte under Super Bowl. Flere venner har uttrykt bekymring over Rutlers innflytelse på artisten, skriver People.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera og Jordan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews