Sier nei til sex til han er skilt

(07.07.2009, sist oppdatert 07.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Peter Andre - nå i ferd med å skille seg fra glamourmodellen og TV-kjendisen Jordan - vil avstå fra sex til skilsmissen er offisiell.

- Jeg kommer til å holde meg unna kvinner i minst to og en halv måned. Ingen sex for meg. Det har ikke noe å gjøre med advokater, jeg ønsker bare å gjøre ting riktig i forhold til Kate. Jeg synes ikke det er riktig å ha et seksuelt forhold før alt er klart og vi går videre, sier Andre til The Sun.

 

I de neste to og en halv månedene akter han å bruke energien sin på kroppsbygging, og fikk mandag installert treningsutstyr i sin nye leilighet i Brighton.

 

Peter Andre, som er far til to av barna til Katie Price - som er Jordans egentlige navn - skal være i forhandlinger med et forlag om å skrive bok om bruddet. Den skal fungere som en guide for unge par med problemer, men også inneholde mer saftige detaljer om ekskonen, ifølge The Suns kilde:

 

- Pete har samlet på en lang rekke notater. Han vil detaljert skildre alle Jordans utskeielser, inklusive plastikkirurgien.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jordan og Katie Price og Peter Andre!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews