Scorsese og DiCaprio går sammen igjen

(17.02.2011, sist oppdatert 17.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er duket for et femte samarbeid mellom regissøren Martin Scorsese og skuespiller Leonardo DiCaprio.

Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio samarbeidet sist med spillefilmen «Shutter Island». Og nå er det klart for et femte filmsamarbeid, etter at Martin Scorsese nå er bekreftet som regissør for «The Wolf of Wall Street». Filmen blir basert på Jordan Belforts memoarer.

 

Prosjektet har vært på trappene siden mai 2007. Det har vært noen runder angående regissørjobben - men nå er altså mesterregissøren Scorsese om bord.

 

I filmen får vi følge Belforts dramatiske reise til toppen og bunnen av Wall Street - og det harde partylivet og tumultene i hans privatliv skal også skildres, melder Variety.

 

Belfort ble pågrepet i 1998 og anklaget for svindel og hvitevasking. Han måtte sitte 22 måneder i fengsel. Nå har han imidlertid vært edru i 14 år, og er blitt en kjent foredragsholder samt at han har engasjert seg svært i Frelsesarmeen.

 

- Etter at filmen har vært planlagt i fire år, er det en stor glede for meg å ende opp med å jobbe med Leo og Marty på dette prosjektet, uttalte Belfort selv onsdag. Han la til:

 

- De er den ultimate drømmeteamet - så det har vært verdt ventetiden.

(©NTB)

 


Les alt om Jordan og Leonardo DiCaprio!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews