Princess Tiaamii, skal barnet hete

(24.07.2007, sist oppdatert 24.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Glamourmodellen Jordan, også kjent som Katie Price, har nå i samråd med popstjernekjæresten Peter André funnet et passende navn til sitt andre felles barn: Princess Tiaamii.

Jenta ble født for under en måned siden, og først ryktes det at hun kunne risikere å bli kalt Bunny. Men nå har de stolte foreldre bestemt seg, og det spørs om alternativet ble noe bedre.

 

Den første delen av navnet fikk veslejenta fordi hun er foreldrenes lille «prinsesse», mens André er mesterhjernen bak del to av navnet, som bygger på navnene til foreldrenes mødre Thea og Amy.

 

- Jeg våknet rett og slett opp en morgen og tenkte «jeg har det». Vi bare setter navnene sammen. Liker ikke folk det, er det deres problem, fastslår Peter André som egentlig syntes datteren skulle hett bare Princess.

 

- Katie har alltid elsket det navnet, men alle syntes det ble litt i meste laget, sier André i et intervju med bladet OK!

 

Helbroren til Princess Tiaamii heter rett og slett Junior, mens den handikappede sønnen til Jordan fra et tidligere forhold heter Harvey.

(©NTB)

 


Les alt om Jordan og Katie Price!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews