Posh sier nei til Jordan

(04.01.2008, sist oppdatert 04.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har laget en liste over personer som ikke er velkommen inn på Spice Girls-konsert.

Spice Girls gjør som kjent en liten gjenforeningsturné for tiden; de fem krydderjentene spiller gamle hit?s om igjen - verden over. Men fru Beckham overlater lite til tilfeldigheten og vil også ha en viss kontroll med hvem som sitter i salen. Hun har derfor satt opp en liste over folk som vil bli nektet inngang dersom de skulle gjøre et forsøk på å entre konsertlokalet.

 

Det er spesielt to medbriter fru Beckham har satt på nei-listen. Lily Allen, som har uttalt at Posh er besatt av å være kjendis, samt den britiske glamourmodellen Katie Price, bedre kjent som Jordan. Jordan og Victoria Beckham har hatt en feide gående siden Jordan datet fotballspilleren Dwight Yorke. Da pleide angivelig fru Beckham å synge «Who Let The Dogs Out» når glamourmodellen ankom VIP-tribunen.

 

Også Jordans kjæreste, Peter Andre, er uønsket, det samme er Sophie Ellis Bextor, Denise Van Outen og Graham Norton. - Victoria er blitt hetset en hel del av enkelte kjendiser. Hun vil ikke at de skal sitte i salen og gjøre narr av henne når hun opptrer, sier en kilde ifølge nettstedet Female First.

 

Den gode nyheten for Spice-jentene er en invitasjon til å gjøre konserter i Australia, skriver The Sun. Australske konsertarrangører lover femspannet den nette sum av 2 millioner pund hver, det vil si 21 millioner norske kroner, for en konsertrekke Down Under i mars. Så langt har jentene turnert i USA, Storbritannia, Canada, Spania og Tyskland.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews