Peter Andre: - Katie er desperat

(04.08.2009, sist oppdatert 04.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Katie Prices eksmann Peter Andre mener at ekskona oppførsel etter skilsmissen minner om desperasjon.

Popsanger Andre og Katie Price, tidligere kjent som Jordan, gjorde det slutt i mai i år. Nå mener Andre at han ikke kjenner igjen ekskonas uforutsigbare oppførsel etter bruddet.

 

- I det ene åndedraget sier hun at hun ville hatt flere barn med meg fordi de ville bli vakre. I det neste sier hun at hun er over meg allerede, og at hun var mer lei seg da det ble slutt med henne og Dane Bowers, sier Andre til det britiske bladet New! Magazine.

 

Dette er hva Andre kaller «desperat».

 

- Det begynner å se ganske desperat ut om du spør meg. Kommentaren om barna fikk meg til å bryte ut i latter. Uansett hvor mye jeg elsker barna vi har sammen så vil det aldri bli aktuelt å få flere med Katie.

 

Andre er også lei av Prices negative kommentarer om ham.

 

- Hun har snakket dritt om meg og ekteskapet vårt i fem og et halvt år, og det er veldig synd at hun ikke vet å stoppe nå som vi ikke er sammen lengre. Hun er konstant spydig mot meg, og det er sårende at hun bruker ungene for å gjøre det.

(©NTB)

 


Les alt om Jordan og Katie Price og Peter Andre!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews