Moss ut mot Jordans parfymebruk

(22.12.2009, sist oppdatert 22.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kate Moss er ikke imponert over glamourmodellen Katie Prices måte å markedsføre parfymen sin på.

Supermodellen Kate Moss tjener millioner på parfymen som bærer hennes navn, og mange celebriteter prøver å skaffe seg biinntekter på duftmarkedet.

 

Siste kvinne ut med sin egen lukt er uforlignelige Katie Price, britenes mest kjente glamourmodell - som det siste året også har skapt overskrifter med sin bitre skilsmissestrid med den tidligere popartisten Peter Andre.

 

Og nå har altså Jordan gjort seg gjeldende med en parfyme, men Moss er ikke imponert. Ifølge The Sun kommer supermodellen med følgende råd når det gjelder parfymebruk: - Ikke bruk for mye! Det skal ikke være en hale etter deg når du går. Har du sett Katie Price gjøre reklame for sin parfyme? Hun bruker for mye, sier Moss, og legger til:

 

- Jeg har faktisk ikke luktet på den, men hun sprayer jo seg selv i noe sånt som ti minutter. Og da tenker jeg: Herregud! Hva er det hun gjør? Det tar seg ikke ut.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews