Houstons datter hyllet mamma

(21.05.2012, sist oppdatert 21.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Whitney Houstons datter Bobbi Kristina Brown tok til tårene da hun mottok en pris på vegne av sin avdøde mor under Billboard Music Awards søndag.

Bobbi Kristina Brown var til stede under prisseremonien for å motta Millennium Award på vegne av sin avdøde mor Whitney Houston, som gikk bort i februar. Hun tok til tårene da hun sa:

 

- Jeg vil virkelig takke alle som har støttet oss igjennom alt. Ikke bare gjennom det som har vært godt, men også gjennom det triste. Takk for at dere har vist oss så mye kjærlighet, hun fortjener det. Jeg er velsignet som har vært del av en så utrolig kvinnes liv. Det vil aldri bli noen andre som henne. Aldri.

 

Jordan Sparks sang «I Will Always Love You» mens John Legend gjorde en versjon av «The Greatest Love Of All», før Whoopi Goldberg introduserte prisen og fikk Bobbi Kristina Brown opp på scenen. Goldberg sa blant annet: - Jeg forgudet Whitney Houston.

 

Adele plukket med seg 12 priser under showet som også gjorde plass til å hylle Donna Summer og Beastie Boys-profilen Adam Yauch, som også har gått bort i år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jordan og Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews