Houston tilbake til lerretet

(23.01.2012, sist oppdatert 23.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det har gått mer enn 15 år siden Whitney Houston (48) spilte i en stor Hollywoodproduksjon. Nå er hun tilbake med en rolle i kommende «Sparkle».

Siste filmsprell fra Houston var i 1996- produksjonen «Preacher‘s Wife». Og mange fans synes nok det er morsomt med et gjensyn, ikke minst motspilleren og artisten Jordan Sparks.

 

- Hun var så kul å jobbe med, og veldig moderlig overfor meg, sier den tidligere vinneren av «American Idol» som debuterer på film i denne nyversjonen av en film fra 1976.

 

Hun legger til: - Dersom det så ut som jeg trengte noe, så kom hun bort og spurte: «Har du det bra?»

 

Houston selv er ikke noe mindre begeistret. - Noe av det som gjør det så gøy å lage film, er definitivt kostymer og hårstyling, sier hun om filmen som har handling til 1963. Hun legger til: - Vi hadde en storartet garderobe og flinke hår- og makeupassistenter. Jeg elsket å bære disse klærne.

 

Filmen handler om et knippe søsken som synger samt utfordringene de stilles overfor når de plutselig opplever et gjennombrudd. Filmen får amerikansk premiere i august.

(©NTB)

 


Les alt om Jordan og Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews