- Endelig fri til å elske igjen

(23.10.2009, sist oppdatert 23.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det var en følelsesladet Peter Andre som hilste skilsmissen fra Katie Price velkommen med følgende ord: - Endelig er jeg fri til å elske igjen.

Kjendisparet har vært gjennom en kort, men opprivende, skilsmisseprosess. Torsdag fikk Andre rettspapirene som bekrefter at det tre og et halvt år lange ekteskapet er over.

 

Med papirene i hånden klemte en gråtkvalt Peter Andre broren Michael og sin manager Claire Powell, før han ifølge Daily Mirror sa til de to vennene:

 

- Det er over. Jeg har gått videre. Det har vært tøft, men dere har alltid vært der for meg. Jeg er blitt såret av dette, men jeg er en sterkere mann nå. Jeg kan klare det meste.

 

Katie Price, tidligere kjent som puppemodellen Jordan, markerte dagen med å lansere sin motebok «Standing Out: My Look, My Style, My Life» og hevdet til avisene at hun ikke var klar over at skilsmissen var i boks. Paret har to barn sammen, sønnen Junior på fire år og datteren Princess på to år. Men Price sa på britisk frokostfjernsyn at hun må ringe advokatene for å få se dem - der hun egentlig bare «vil ringe Peter». Men det kan neppe bli lett:

 

Andre har gått til injuriesak mot ekskonen fordi hun hevdet at han ikke ville omgås hennes multihandikappede sønn mer enn to ganger i uken, mens hans manager har gått til samme skritt fordi Price hevdet hun hadde hoppet til køys med sin klient.

(©NTB)

 


Les alt om Jordan og Katie Price og Peter Andre!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews