Bekreftet Aguileras graviditet på nattklubb

(10.09.2007, sist oppdatert 10.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton gjorde seg bemerket i helgen da hun overraskende annonserte at hennes venninne Christina Aguilera (26) er gravid.

Hvor glad artisten ble for kunngjøringen, som fant sted i nattklubben Lax i Luxor-hotellet i Las Vegas, vites ikke.

 

Paris kunne tydeligvis ikke dy seg og fikk tak i en mikrofon for å komme med det glade budskap til det fullsatte lokalet der Aguilera og hennes ektemann Jordan Bratman satt som sjokkerte tilskuere.

 

- Gratulerer til den vakreste gravide kvinnen i verden. Du er henrivende, sa Hilton.

 

Det har sirkulert rykter om at sangeren er gravid de siste månedene, men Aguilera har avslått å kommentere dem. Når hun har blitt spurt direkte om hun og Jordan nå venter sitt første barn, har hun svart at det absolutt er noe de ikke kan vente med.

 

I august avslørte Christina at hun ønsket at hennes barn skal være tospråklige.

 

- Jeg vil absolutt at ungene mine skal kunne spansk. Og jeg har med meg språkkassetter når jeg turnerer, sier den blonde artisten som selv snakker flytende spansk.

 

Så har hun da også noe å slekte på. Aguilera ble født på Staten Island i New York. Faren Fausto Wagner Xavier Aguilera er født i Ecuador og var sersjant i den amerikanske hæren, mens moren Shelly Loraine Fidler har bakgrunn som spansklærer og er av irsk avstamning.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews