Aguilera snakker ut

(17.03.2011, sist oppdatert 17.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

To uker etter at hun ble arrestert for fyll i Los Angeles var Christina Aguilera i godt humør da hun promoterte TV-showet «The Voice» nylig.

Mens sønnen Max (2) spiste Oreo-kjeks ved bordet, snakket sangeren - aktuell som dommer i NBC sin nye talentkonkurranse «The Voice», om berømmelsens skyggesider:

 

- Vi er bare i stand til å bli sett gjennom medienes mikroskoper og det som folk sladrer om, sa den 30 år gamle artisten under et intervju med magasinet US.

 

De negative overskriftene har forfulgt popstjernen etter bruddet med Jordan Bratman. Hun fikk massiv kritikk for opptredenen under årets Super Bowl - og det toppet seg i sladrespaltene da hun måtte tilbringe natten i fyllearresten.

 

Men sangeren var i strålende humør da hun møtte pressen.

 

- Du må ta det gode og det dårlige. Det er ved å fortelle våre historier, dele våre erfaringer og virkelig gi en førstehånds skildring av oss som mennesker at folk ser hvem vi virkelig er, sa hun videre.

 

Nå gleder hun seg til å gi andre håpefulle råd under det nye TV-showet. - Jeg er klar til å dele alt - og er virkelig spent. Jeg håper vi kan finne det nye store, sa hun videre.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera og Jordan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews