Aguilera og baby Max pryder Peoples forside

(14.02.2008, sist oppdatert 14.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det var kjendismagasinet People som fikk de første bildene av popsangeren Christina Aguilera og hennes nyfødte sønn, Max.

12. januar fikk Christina Aguilera og hennes mann, musikkprodusenten Jordan Bratman, en sønn. Nå viser de ham til verden ved hjelp av forsiden til magasinet People. Aguilera (27) poserer stolt med sønnen som er knappe måneden gammel.

 

- Max har forandret mitt liv totalt, sier den amerikanske stjernen selv om sin nye status som mamma.

 

I intervjuet forteller artisten hvordan hun nyter hvert sekund med den lille bylten. - Jeg klarer ikke å slutte å se på ham. Jeg kan ikke fatte at jeg har skapt det her. Mannen min og jeg kunne ikke vært lykkeligere, framholder hun.

 

Magasinet bringer et «hjemme hos»-intervju med Aguilera og Bratman som bor i Los Angeles. Aguilera sier videre: - Max har fullstendig forandret mitt liv.

 

Samtidig avkrefter den nybakte mammaen at hun stiller opp for en fotoseanse for mannebladet Playboy. Hun skal tidligere ha vært inne på tanken om å la seg avbilde for Hugh Hefners publikasjon, men en kilde sier: - Det var «den gamle» Christina. Nå som hun er blitt mamma, frister det ikke.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Peddah!
14.02.2008 16:14
She is a sexy mama - bokstavlig talt  Wink ;-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews