Aguilera kokkelerer i Evas drakt

(07.02.2007, sist oppdatert 07.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Christina Aguilera har avslørt at hun og hennes mann liker å lage mat sammen nakne.

Det er særlig i helgen den amerikanske artisten og hennes ektemann Jordan Bratman piffer opp ekteskapet med litt naken-kokkelering på kjøkkenet, melder nyhetsbyrået AFP.

 

- Vi synes selv at vi er det mest kosete paret noensinne. Vi har noe vi kaller «nakne søndager», sa den 26 år gamle popstjernen til Ellen DeGeneres i et intervju som blir sendt onsdag på «The Ellen DeGeneres Show».

 

- Du må holde ekteskapet friskt og krydre det. Vi gjør alt nakne. Vi lager mat nakne, kunne Christina fortelle som giftet seg med Bratman i november 2005.

 

En overrasket DeGeneres spurte om dette virkelig stemte. Aguilera kunne bekrefte at de står sammen i Eva og Adams drakt på kjøkkenet. - Men dere lager vel ikke noe med fett - da kunne det jo sprute, ville Ellen vite.

 

- Vel, dersom du ikke vil ha fettet da, smalt det fra Christina.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera og Jordan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews